Löydetään teidän polkunne

Selviämiseen Pärjäämiseen Onnistumiseen Menestykseen

Suunnan näyttäjät

Emme kulje polkua puolestasi, mutta voimme löytää sinulle turvallisen väylän ja olla tukena matkalla.

Kehittäjät

Loppuuko vuorokaudesta tunnit tai oletko jäänyt jumiin yhteen ajatukseen? Ulkopuolinen tuki voi auttaa ottamaan ratkaisevan askeleen.

Sparraajat

Yrittäjällä on usein yksinäistä. Ideoiden kehittäminen vaatii usein iterointia ja siinä me voimme olla erinomaisena tukena.

Mikä on sinun haasteesi?

Avataan solmut

kuvituskaavio, laskeva myynti

Sakkaava myynti

Milloin viimeksi olet pysähtynyt miettimään tuotteitasi? Ihmisten kulutustottumukset elävät jatkuvasti, joten jotta myynti pysyisi edes ennallaan, on syytä miettiä mitä kuluttajat tarvitsevat. Me voimme auttaa markkinakartoituksessa, kohderyhmäkartoituksessa ja muissa myynnin kehittämisen kannalta olennaisissa toimissa, joihin yrittäjällä ei usein ole aikaa.

MarkkinoinNiN SUO

Mainonnan ja markkinoinnin pirstaloituminen on todella haastavaa. Kanavia on paljon ja sen seurauksena ihmisten keskittymiskyky on romahtanut. Vain asiakkaiden tuntemisen kautta on mahdollista valita tehokkaimmat kanavat. Valitsemalla vain ne kanavat, jotka tavoittavat kohderyhmäsi, vältät rahan heittämistä hukkaan.

kuvituskuva, tapahtuman elinkaari

Tapahtuma kyykkää

Tapahtumilla on elinkaarensa, kuten kaikilla tuotteilla. Tapahtumajärjestäjän on erittäin tärkeää tietää, mihin suuntaan tapahtuma on menossa ja tehtävä tarvittavat kehitystoimenpiteet ennen nousun kääntymistä laskuun. Tapahtuma-alan ammattilaisina pystymme auttamaan sinua kartoittamaan tilanteen ja auttamaan kehitystyössä.

Messuilemaan

Messut ovat erinomainen markkinointikanava - mutta vain, jos niiden erikoispiirteet otetaan huomioon. Autamme toteuttamaan tehokkaan messuosaston. Tuloksia tuova osasto ei ole riippuvainen rakenteista, vaan siellä työskentelevistä ihmisistä. Olemme opastamassa tavoitteiden asennasta henkilöstön kouluttamiseen. Ja ne rakenteetkin saadaan onnistumaan.

kuvituskuva, idea

Olisi yksi idea, mutta...

Oletko innovaattori, jonka pää kihisee uusia ideoita? Hienoa, uusilla ideoilla pidetään pyörät pyörimässä. Olemme kuitenkin huomanneet, että hyvin usein uusi idea ei etene. Joko kehittäjä saa uuden idean, jota alkaa työstämään tai tuotteen kaupallistaminen ei vain ole mielenkiintoista tekemistä. Me voimme auttaa tässä. Kontaktiverkostomme ja kokemuksemme ideoiden toteuttamisesta auttaa myös sinua.

Suomi on liian pieni

Oletko katsellut kansainvälisiä markkinoita "sillä silmällä", mutta hyppy vaikkapa Eurooppaan tuntuu haastavalta? Me voimme olla tukenasi tässä. Hyvä askel voisi olla oma messuständi eurooppalaisissa oman alasi tapahtumissa. Voimme auttaa löytämään oikeat messut ja auttaa kaikissa käytännön järjestelyissä. Halutessasi avaimet käteen -periaatteella.

Pathfinders

"Joko löydän tien tai teen sen"

- Hannibal -

Motivaattori

Henrik Kalliola

Soita: 0413 666 052

Analysaattori

Marko Toivakka

Soita: 0400 735 259

Yhteensä

+
Vuotta kokemusta tapahtumista
+
Vuoden edestä kokemusta kv-liiketoiminnasta
+
Vuoden edestä osaamista myynnistä
+
vuotta ICT-osaamista

Onko sinulla Business Jyväskylä yrityspalveluseteli?

Olemme palveluntuottajina Business Jyväskylän myöntämiin yrityspalveluseteleihin. Olemme tuotteistaneet palveluita kaikkiin palveluteemoihin (myynti ja markkinointi, kansainvälistyminen sekä yrityksen strategia ja johtaminen).

Jos yrityksesi kotipaikka on Jyväskylä, hae seteliä seuraavassa haussa – kehitetään toimintaasi yhdessä!