Business Jyväskylä yrityspalveluseteli

Business Jyväskylä yrityspalveluseteli

Business Jyväskylä on kaupungin elinkeinoyksikkö, joka edistää kaupungin yritystoimintaa. Yksi sen tavoista tukea yrityksiä on yrityspalveluseteli, joka tulee haettavaksi muutaman kerran vuodessa. Artikkelin kirjoitushetkellä viimeisin haku oli huhtikuussa 2020 ja silloin haettavana oli poikkeustilaseteli (arvo 2 000 euroa) koronan aiheuttamien haasteiden selvittämiseen. Voit tarkistaa ajankohtaisen tilanteen yrityspalvelusetelin esittelysivulta.

Yrityspalveluseteli on tuote, jolla yritys voi hankkia tarvitsemaansa asiantuntijapalvelua kehitysvaiheeseen. Palveluteemoja ovat myynti ja markkinointi, kansainvälistyminen ja yrityksen strategia ja johtaminen. 2LM Corporate on palveluntuottajana kaikissa palveluryhmissä.

Yrityspalvelusetelin arvo on 5 000 euroa ja omavastuuosuus yritykselle on 20 %. Tuella voi siis hankkia merkkittävän avun kohtuullisilla kustannuksilla.

Sijaitseeko yrityksesi Jyväskylässä?

Business Jyväskylä yrityspalveluseteli on suunnattu sinulle

Myynnin ja markkinoinnin palvelunamme on yrityksen valmentaminen messuille osallistumiseen. Autamme löytämään oikeat messut, valmennamme yrityksen suunnittelemaan tehokas messuosallistuminen ja autamme sitomaan messuprojektin osaksi muuta markkinointisuunnitelmaa.

Kansainvälistymisessä jatkamme messuteemalla – yksinkertaisesti etsimme asiakkaalle sopivan kansainvälisen messutapahtuman ja laadimme kustannusarvioin tapahtumaan osallistumisesta.

Tiedolla johtaminen

Yrityksen johtamiseen tarjoamme palvelua, jonka jälkeen johdolla on tiedossa yrityksen työntekijöiden tietotekninen osaaminen yrityksen omien järjestelmien ollessa kyseessä. Usein olemme törmänneet siihen, että järjestelmiä ei käytetä täydellä teholla, johtuen joko osaamisesta tai siitä, ettei järjestelmä vastaa täysin työntekijöiden tarpeita. Lisäksi kartoitamme miten eri järjestelmien keräämä tieto liikkuu yrityksen sisällä ja miten sitä hyödynnetään.

Samat palvelut ovat saatavilla myös ilman yrityspalveluseteliä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin selvitetään yhdessä miten voimme parhaiten auttaa yritystäsi!