Kohtaamismedian tehokäyttö

Messuille, mutta miten

Toimisivatko messut myyntityökaluna?

Messut ovat vuodesta toiseen kärkisijoilla, kun tarkastellaan viestin vaikuttavuutta ostopäätöksiin. Messut ovatkin oikein toteutettuna vahva vaikuttamis- ja kohtaamismedia. Messuille osallistuva yritys voikin oikein toimien saada niistä median, joka toimii myyntiputken alkupään lisäksi erittäin tehokkaana kaupansolmimisalustana.

Mitkä messut?

Kun messut tuntuvat sopivalta ratkaisulta, pitää tietysti löytää oikeat tapahtumat. Voit jättää ammatilaisen (meidän) huoleksi kartoittaa yrityksellesi toimivimmat tapahtumat.

Tehot irti

Messut eivät ole yksittäinen markkinointitoimenpide vaan kiinteä osa koko vuoden markkinointi- ja viestintäsuunnitelmaa. Messuista saa parhaan hyödyn asettamalla tavoitteet ja seuraamalla niiden toteutumista.

Miten vältät hukkainvestoinnin?

Messuille osallistuminen on aina suuri kuluerä. Osastopaikan vuokra, osastorakenteet, henkilöstö, majoitukset, tuotteiden rahdit ja monet muut yksityiskohdat nostavat helposti messuosallistumisen budjettia.

Tämän vuoksi on tärkeää varmistua siitä, että investoitu raha ei mene hukkaan. Ammattilaisina voimme auttaa sinua välttämään ne virheet, joita olemme nähneet toistuvasti messutapahtumissa.

Digi ei korvaa vaan täydentää

Messujen kuolemaa on povattu siitä asti, kun sosiaalinen media alkoi vaikuttaa ostopäätöksiimme. Mutta se ei voi korvata messujen tärkeintä antia – ihmisten kohtaamista. Me olemme sosiaalisia eläimiä ja edelleen toisen reaktioiden näkeminen ja läsnäolo ovat tärkeitä meille. Digitaalinen maailma ei pysty sitä tarjoamaan.

Mutta yhdistämällä sähköisen markkinoinnin kanavat kohtaamismediaan voidaan päästä parempiin tuloksiin kuin kummallakaan yksin. Sähköiset järjestelmät voivat tuoda mukanaan mittarit, joilla tehostetaan tulosten seurantaa.

Sähköistä markkinointia voidaan hyödyntää myös tapahtuman ennakkomarkkinoinnissa oikean kohdeyleisön houkuttelemiseen omalle osastolle. Lisäksi opit miten tapahtumajärjestäjän kanavia voidaan hyödyntää tehokkaimmin.

Palvelu pähkinänkuoressa

Messut mediana
Opit messujen erikoispiirteet sekä tavoitteiden asennannan.

Messujen erikoispiirteet
Tehosta messuille osallistumisen suunnittelua.

Osaksi markkinointia
Opit yhdistämään messut osaksi kokonaismarkkinointia ja markkinointisuunnitelmaa

Asiakkaan kohtaaminen
Saat valmennusta kohtaamismedian hyödyntämiseen. Tiedät, miten henkilöstö pitää opastaa messupäivään.

Tehot irti
Toimivan messuosaston suunnittelun perusteet.

Hinta
5 000 euroa (+ alv 24 %).

Onko sinulla Business Jyväskylä Yrityspalveluseteli?